Të fundit


“Si mikja dhe aleatja më e afërt e Kosovës, ne besojmë se duke punuar për themelimin e Asociacionit, Kosova do të përmbushë një element kritik të nevojshëm për ndërtimin e të ardhmes së saj të drejtë si shtet sovran, shumetnik dhe i pavarur, i integruar në strukturat euroatlantike.”

Derek Chollet dhe Gabriel Escobar: Është koha për themelimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe, 30 janar 2023

Në media

Np cartoon

Te tjeret