Home Artikuj Pasqyra mujore “Media mbi normalizimin”

Pasqyra mujore “Media mbi normalizimin”

Çfarë thonë media për dialogun dhe normalizimin?

Në fillim të muajit, mediat njoftuan për mbajtjen e një tryeze nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), ku u diskutua rreth ndikimit që ka dialogu Kosovë-Serbi në jetën e qytetarëve në...