Borrell: Nuk ka marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë

Shefi i politikës së jashtme të BE-së, Josep Borrell, tha se Kosova dhe Serbia nuk arritën ndonjë marrëveshje për çështjen e targave dhe për këtë hodhi përgjegjësinë sidomos te pala kosovare. Borrell...

NEW PERSPEKTIVA NDRYSHON STILIN

New Perspektiva funksionon që prej nëntë vitesh. Ajo u ka sjellë lexuesve tanë informacione dhe pikëpamje rreth marrëdhënieve Kosovë-Serbi, rreth procesit të normalizimit dhe rreth shumë çështjeve të ngjashme.Punën tonë e...