Një vit më të vjetër

Kaloi edhe një vit dhe natyrisht siç e do rendi duhet të bëhet bilanci si në planin personal ashtu edhe në atë global. Të nënvizohen të gjitha ato që janë bërë...

Escobar: Kosova dhe Serbia të zotohen se nuk do të ketë dhunë

I dërguari amerikan për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, ka thënë të premten se qëllimi i vizitës së tij në Kosovë dhe Serbi këtë javë, është për të mbështetur përpjekjet e Bashkimit...

testest

Vučić u Skupštini: Srbiji ne treba zamrznuti konflikt sa Kosovom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 22. juna u Skupštini da je "vreme za suočavanje sa realnošću koja nas okružuje". Poslednji izveštaj o Kosovu Vučić je predstavio maja 2019. godine. Predsednik Srbije...