Rund i ri bisedimesh Kosovë – Serbi më 16 e 17 nëntor

Sipas burimeve diplomatike jozyrtare të gazetës së Beogradit “Danas”, bashkëbiseduesit do të flasin për lëvizjen e lirë dhe zbatimin e marrëveshjes së arritur më herët për “objektet e përhershme lidhur me menaxhimin e integruar të vendkalimeve “.

0
837

Sipas burimeve diplomatike jozyrtare të gazetës së Beogradit “Danas”, bashkëbiseduesit do të flasin për lëvizjen e lirë dhe zbatimin e marrëveshjes së arritur më herët për “objektet e përhershme lidhur me menaxhimin e integruar të vendkalimeve “.

Bisedimet e ardhshme ndërmjet Prishtinës e Beogradit do të mbahen 16 e 17 nëntor, transmeton Koha.net.

Sipas burimeve diplomatike jozyrtare të gazetës së Beogradit “Danas”, bashkëbiseduesit do të flasin për lëvizjen e lirë dhe zbatimin e marrëveshjes së arritur më herët për “objektet e përhershme lidhur me menaxhimin e integruar të vendkalimeve “.

Delegacionet i udhëheqin Edita Tahiri dhe Marko Gjuriq.

Ko gazetë shkruan se kësaj radhe do të bëhet, të paktën në lëvizje.

Ka zëra se gjatë nëntorit në Bruksel mund të takohen edhe kryeministrat Isa Mustafa e Aleksandar Vuçiq.

(koha.net, 02/11/2016)