Home Artikuj Pasqyra mujore “Media mbi normalizimin”

Pasqyra mujore “Media mbi normalizimin”

Çfarë thonë media për dialogun dhe normalizimin?

Korriku u karakterizua nga mbulimi i gjerë që iu bë deklaratave të presidentit Thaçi dhe homologut të tij, Vučić, të cilat paralajmëronin një fazë të re dialogu që do të ishte...