Problemet e komuniteteve jo-shumicë në zbatimin e pakos së masave për tejkalimin e pasojave ekonomike të virusit korona

0
456

Në lidhje me pakon e 15 masave të miratuara nga Qeveria e Kosovës për tejkalimin e pasojave ekonomike te shkaktuara nga pendemia virusit korona dhe situatës në terren në mesin e komuniteteve jo-shumicë gjatë zbatimit të këtyre masave, OJQ AKTIV u bën thirrje institucioneve kompetente të sigurojnë zbatimin më të mirë të masave në mënyrë që ndihma të arrij tek ata që kanë nevojë më së shumti.

Informata më të hollsishme mund të gjeni në këtë KOMUNIKATË PËR SHTYP.